I Byggmester Einar Kristiansen AS stiller vi høye krav til oss selv og våre samarbeidspartnere. Målet er alltid at kunden skal bli fornøyd med prosessen og det endelige resultatet.

Vi utfører det meste innen både rehabilitering og nybygg, både privat og nærings -bygg.

Byggmester Einar Kristiansen AS er en solid byggmester med historisk tilhold på Hamar tilbake til 1964. Fra den til og frem til nå har vi gjennomført oppdrag i alle størrelser og fasonger for privat- og bedriftskunder, samt prosjekter for lokale kommuner og fylke.

Vi påtar oss oppdrag i alle størrelser, alt fra mindre vedlikeholdsarbeider til nybygg som eneboliger og flermannsboliger.

Vårt selskap innehar sentral godkjenning og mesterbrev

I dag er det 11 ansatte fagarbeidere i selskapet og 1 lærling, med kontor og lager på nybygg på Trehølingen, sentralt beliggende i Hamar.

Ønsker du å realisere ditt byggeprosjekt sammen med en byggmester du kan stole på vil vi mer enn gjerne bistå deg med å gjennomføringen av dette. Vi kan hjelpe deg med rådgivning, befaringer og planlegging av gjennomføringsfasen av ditt prosjekt sammen med våre dyktige samarbeidspartnere innen arkitektur, elektro, rørlegger, graver og mur- og flis.
Prosjektene gjennomføres i god kvalitet, til avtalt pris og overleveres deg til avtalt tid.

Sjekk også ut vår digitale brosjyre!